Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AemdPC & Serv
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Reincarcari cartuse laser si jet
8 lei
Brand
Cartuse laser si jet
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Reincarcari cartuse laser si jet

Prin utilizarea serviciilor de reincarcare a cartuselor cu toner si cerneala reduceti cu pana la 90% cheltuielile cu consumabilele pentru imprimante, copiatoare, multifunctionale.                    

         Un cartus cu toner se poate incarca de 2-4 ori, dupa care apare uzura elementului fotosensibil (a cilindrului) si a altor componente. Aceste elemente se pot inlocui (remanufacturare cartus); dupa aceasta cartusul se poate incarca din nou de 2-4 ori. Operatiunea de remanufacturare se poate repeta de 3-4 ori.

         Un cartus cu cerneala se poate incarca de pana la 30-40 ori pentru cel negru si de 5-10 ori pentru cel color. Numarul de incarcari posibile este influentat de intensitatea utilizarii cartuselor (cu cat un cartus este folosit mai intens cu atat permite un numar mai mare de incarcari), de calitatea cernelii utilizate si de calitatea serviciului de incarcare.                
         Pentru cartusele aduse de dumneavoastra reincarcarea se face pe loc pentru cartuse de cerneala si in termen de 30 minute - 1 ora pentru cele cu toner.
- Cartuse remanufacturate/compatibile
Remanufacturarea cartuselor pentru imprimantele laser consta in dezasamblarea completă, curatirea si verificarea componentelor cartusului, inlocuirea componentelor uzate si umplerea rezervorului cu toner. La final cartusele sunt testate si ambalate ermetic.

Remanufacturare mai inseamna si reconditionarea completa a unui cartus, pastrand doar carcasa din plastic a acestuia si angrenajele nesupuse uzurii. Cilindrul fotosensibil, lamela de stergere a acestuia cat si bucsele din plastic ce se uzeaza in timpul functionarii sunt inlocuite cu unele noi. Toate piesele sunt curatate de toner cu ajutorul unui aspirator special. La unele modele, cartusul se poate chiar resigila, impiedicand scurgerile mici de toner, intocmai ca la un cartus nou-nout!

Perioada de pastrare fara a fi afectata calitatea imprimarii este de minim 12 luni.In urma procesului de remanufacturare se obtine un produs de calitate comparabila cu produsul original.

Singura diferenta majora si importanta pentru bugetul dumneavoastra este pretul.Folosind cartuse remanufacturate costurile dumneavoastra cu imprimarea vor scadea cu cel putin 60%.
Cartusele reconditionate de noi sunt doar cartuse originale utilizabile in imprimante HP si Canon.
Din Gura in Gura